Activiteiten agenda

Wil jij aanwezig zijn bij één van de onderstaande thema avonden? Meld je dan hier aan: Frisse kijk op ondernemen

Frisse Kijk op Ondernemen: Hét antwoord voor succesvol ondernemen

Frisse Kijk op Ondernemen vergroot je de groei en het succes van je bedrijf. Onze unieke aanpak helpt ondernemers om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor uitdagingen in hun bedrijf.

Tijdens onze regelmatig gehouden thema avonden deelt een ervaren ondernemer zijn verhaal en geeft hij waardevolle tips en informatie die je direct kunt toepassen. Hierdoor krijg je niet alleen nieuwe inzichten, maar leer je ook van de successen en uitdagingen van andere ondernemers.

Bovendien versterken we door ons concept ook de samenwerking tussen bedrijven en creëren we een ondersteunend netwerk. Als ondernemer krijg je de unieke kans om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Tijdens meerdere thema avonden per jaar zijn er regelmatig nieuwe kansen om te groeien en te leren. Dus, als je op zoek bent naar verfrissende perspectieven en nieuwe ideeën om je bedrijf verder te ontwikkelen, aarzel dan niet om je aan te melden voor onze volgende thema avond. Word deel van de ondernemers die samenwerken en groeien met een Frisse Kijk op Ondernemen!

Di.28 feb. 2023

19:30 - 21:30 uur

Til jouw onderneming naar “The Next level”

Met Julia van Ditshuizen
Julia Van Ditshuizen

Di.9 mei 2023

19:30 - 21:30 uur

Krachtige video voor social media marketing!

Met Jeroen Muller
Jeroen Muller

Vr. 13 okt. 2023

19:30 - 21:30 uur

ChatGPT: Tijdbom of Toekomst?

Januari
2024

NIEUWJAARS BORREL!

leegvraagtekenhoofd

Een thema bijeenkomst bijwonen?

Bij frisse kijk op ondernemen hebben we geen lidmaatschap en is iedereen welkom. Ontwikkel jezelf en je bedrijf met Frisse Kijk op Ondernemen. Meld je nu aan voor onze volgende thema avond! Maar wees er snel bij want vol = vol.