Geef je workshop of cursus bij HIER Achterhoek

Stichting HIER Achterhoek is dé plek voor jou als organisatie om workshops en cursussen te organiseren in de Achterhoek. Wij bieden je een centrale en inspirerende omgeving om je workshops en cursussen te houden en je doelgroep samen te brengen. Met onze gevarieerde faciliteiten en centrale locatie ben je verzekerd van een succesvolle en onvergetelijke ervaring voor je deelnemers.

De perfecte omgeving voor succesvolle workshops en cursussen

Organiseer jij workshops en cursussen? Neem dan de volgende stap en maak gebruik van onze unieke faciliteiten. Onze ruimte biedt de perfecte omgeving voor een geslaagde workshop. Een inspirerende leeromgeving en een gezellige sfeer. Ervaar de voordelen van onze uitstekende voorzieningen voor succesvolle workshops. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat HIER Achterhoek voor jou kan betekenen.

Ervaringen van onze gasten

Bij HIER Achterhoek hebben we al veel gasten mogen verwelkomen die met veel plezier hun workshops en cursussen hebben gegeven. Onze gasten zijn unaniem lovend over de sfeer en voorzieningen die we bieden. Ze hebben allemaal succesvolle workshops en bijeenkomsten georganiseerd bij HIER Achterhoek. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het organiseren van workshops en cursussen bij HIER Achterhoek.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor HIER Achterhoek

Wil jij ook gebruik maken van de gezellige en informele zaal waarbij jij je gasten zelf ontvangt en waarbij je alle vrijheid hebt om zelf te bepalen hoe je een bijeenkomst inkleed? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het geven van een workshop of bijeenkomst bij HIER Achterhoek?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op: