FAQ: Veelgestelde vragen

Welkom bij de Veelgestelde Vragen van HIER Achterhoek! We hebben deze sectie samengesteld om je te helpen snel antwoorden te vinden op je vragen. Of je nu meer wilt weten over onze faciliteiten, hoe je een ruimte kunt reserveren, of wat je kunt verwachten bij een bezoek aan HIER Achterhoek, we hopen dat je hier de informatie vindt die je nodig hebt. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

FAQ

Algemene informatie

HIER Achterhoek heeft een online reserveringsysteem waar je gemakkelijk een ruimte kunt reserveren. Wanneer je voor het eerst boekt zul je ook automatisch een account aanmaken. Na reserveren krijg je een bevestigingsmail van je boeking.

Wij  zullen indien mogelijk even telefonisch contact met je opnemen om even kennis te maken. Daarna sturen we je een deurcode toe. Deze code is gekoppeld aan je boeking en zal actief zijn wanneer jij HIER Achterhoek hebt gereserveerd. Je kunt met deze code naar binnen toe. 

Binnen zullen de lampen aan zijn en zal het systeem automatisch zorgen voor een aangenaam klimaat. Na gebruik van HIER Achterhoek ga je weg en zorg je dat je alles netjes hebt opgeruimd zodat het klaar is voor de volgende bezoeker. Vergeet ook niet op de deur goed dicht te doen. 

HIER Achterhoek is geopend van maandag tot vrijdag van 7:00 tot 23:00 uur. Neem voor speciale verzoeken buiten deze uren contact met ons op.

De prijs van de ruimte omvat het gebruik van de gereserveerde ruimte, gratis WiFi, parkeergelegenheid en onbeperkte koffie en thee.

Ja, we bieden een korting van 10% aan voor stichtingen of vrijwilligersorganisaties waarbij geen winst gemaakt wordt door het bedrijf. Gebruik bij het uitchecken de kortingscode VRIJWILLIGER. Neem bij twijfel even contact op. 

Reserveringen

Je kunt een ruimte reserveren door naar onze website te gaan en de gewenste ruimte en datum te selecteren. We raden je aan om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren.

Het kan zijn dat je browser de boeking “vasthoudt”. Probeer in dit geval eerst uit te loggen van de HIER Achterhoek site. Dit doe je in je account (het poppetje rechtsbovenaan de pagina). Log vervolgens opnieuw in en probeer het opnieuw. Mocht dit nog niet lukken, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wanneer je een ruimte hebt gereserveerd van 13:00 tot 15:00 uur en je verwacht dat je meer tijd nodig zult hebben, is het mogelijk om van tevoren extra tijd bij te boeken. Boek dan online een extra uur van 15:00 tot 16:00 uur. Annuleer je eerste reservering niet, maar voeg het extra uur toe. Zo ben je verzekerd van een doorlopende reservering en kun je jouw afspraak of activiteit in alle rust afronden.

Om iedereen een fijne ervaring te geven bij HIER Achterhoek, is het belangrijk dat je op tijd komt en ook weer op tijd vertrekt. Het is namelijk zo dat er vaak andere bezoekers zijn die voor of na jou een ruimte hebben gereserveerd. Kom je te vroeg of ga je te laat weg, dan kan dit voor ongemak zorgen bij anderen. Als je merkt dat je meer tijd nodig hebt om je spullen klaar te zetten of op te ruimen, overweeg dan om een extra half uur bij te boeken. Op die manier kunnen we samen zorgen voor een prettige doorstroom en optimale benutting van de ruimtes.

In je account (rechtsbovenin inloggen) kun je bij je boeking de annulering doorvoeren. Het bedrag dat je betaald hebt wordt zsm teruggestort. 

Annuleren kan tot 24 uur van te voren. We zouden het echter wel waarderen wanneer je dit doet zodra je weet dat je geen gebruik maakt van de ruimte. De ruimte wordt namelijk geblokt in de agenda en op deze manier kunnen anderen weer reserveren op jouw tijdstip.

Faciliteiten en voorzieningen

Ja, we bieden een optie voor volledige privacy waarbij alle spreekkamers worden geboekt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, je bent welkom om je eigen eten en drinken mee te nemen. We vragen je alleen om de ruimte schoon en netjes achter te laten.

Ja, je bent van harte welkom om je eigen soep mee te nemen. We hebben een soepverwarmer van 10 liter beschikbaar voor gebruik. De handleiding voor de soepverwarmer is te vinden op de soepketel zelf, die onder de bar in de keuken staat. We vragen je wel om na gebruik alles netjes af te wassen en op te ruimen. Geniet van je maaltijd!

Als je op de bovenverdieping een ruimte hebt gereserveerd, mag je uiteraard ook de toiletten op de benedenverdieping gebruiken. Gebruik bij voorkeur de koffiecorner op de bovenverdieping. Mocht het water op zijn, dan kun je dit beneden bijvullen. Houd daarbij rekening met eventuele andere boekingen en respecteer de privacy van anderen.

Ja, onze ruimtes zijn uitgerust met gratis WiFi, waardoor ze ideaal zijn voor videoconferenties. Zorg ervoor dat je je eigen apparatuur meeneemt.

Parkeren en Locatie

We hebben plek voor 8 auto’s. Is het vol? Dan kun je aan de Ruurloseweg, Plantsoenstraat en Rembrandtstraat parkeren. Maar wel in de parkeervakken, alsjeblieft. Heb je gereserveerd voor een groep, wijs dan jouw bezoekers vooraf ook op de andere parkeermogelijkheden.

Download hier een overzicht van parkeerplaatsen in de buurt.

Overige Informatie

HIER Achterhoek is geopend van maandag tot vrijdag van 7:00 tot 23:00 uur. Neem voor speciale verzoeken buiten deze uren contact met ons op.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, of door ons te bellen tijdens kantooruren. We horen graag van je!

Als je binnenkomt, doe de deur dan achter je dicht. Zo blijft het binnen lekker koel of warm. Onze airco werkt automatisch en doet zijn best om het voor iedereen fijn te maken. Werkt het systeem toch onverwachts niet? Laat het ons dan z.s.m. weten via WhatsApp. Krijg je niet direct een antwoord? Dan mag je zelf even de afstandsbediening gebruiken. Maar vertel het ons daarna wel, dan zorgen we dat alles de volgende keer weer tip-top in orde is.

Natuurlijk, je bent van harte welkom om op je website te vermelden dat je gebruikmaakt van onze ruimtes bij HIER Achterhoek. We stellen het zelfs op prijs als je daarbij een link naar onze website (hierachterhoek.nl) opneemt. Dit helpt ons ook in onze missie om een breed en divers publiek te bereiken.

We bieden je graag foto’s aan van onze locatie voor jouw website, die je vinden op deze pagina: hierachterhoek.nl/downloads. Let wel op dat het niet is toegestaan om HIER Achterhoek als jouw officiële bedrijfs- of postadres te gebruiken bij klanten, online, of op platformen zoals Google Mijn Bedrijf. Dit beleid is er om verwarring te voorkomen en om te zorgen dat de communicatie over locaties en diensten helder en correct blijft.

Bij vragen of voor meer informatie staan we altijd voor je klaar. Jouw succes bij HIER Achterhoek vinden we belangrijk!