Inspiratie voor ondernemers

HIER Achterhoek Geniet vandaag herhaal het morgen

Waarom ondernemers niet zonder kunnen

Als zelfstandige ondernemer is het belangrijk om altijd geïnspireerd te blijven en nieuwe ideeën op te doen. Inspiratie is wat je drijft en helpt je om door te zetten tijdens moeilijke momenten. Bij HIER Achterhoek bieden wij workshops en netwerkbijeenkomsten waar je op een inspirerende manier in contact komt met andere ondernemers en volop kans hebt op het opdoen van nieuwe ideeën.

Succesvol ondernemen

Tips en tricks voor meer efficiëntie

Als zelfstandige ondernemer wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken, zodat je meer tijd hebt om te besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn. Bij HIER Achterhoek delen we onze tips en tricks voor meer efficiënt ondernemen, zodat je beter in staat bent om prioriteiten te stellen en je werk beter kunt plannen.

10 manieren om je bedrijf op de kaart te zetten

Ontdek de voordelen van HIER Achterhoek

Spreekkamers & flexwerkplekken

Als ondernemer heb je soms extra ruimte nodig voor vergaderingen of om gewoon even te werken in een rustige omgeving. Bij HIER Achterhoek bieden we de mogelijkheid om te huren van spreekkamers en flexwerkplekken. Onze spreekkamers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en onze flexwerkplekken bieden een comfortabele en productieve omgeving waar je je helemaal kunt concentreren.

Het verbeteren van je online aanwezigheid

Een must voor elke ondernemer

In deze digitale tijden is het belangrijk om een sterk online aanwezigheid te hebben als ondernemer. Bij HIER Achterhoek bieden we workshops en trainingen aan om je te helpen je online aanwezigheid te verbeteren, zodat je op een effectieve manier klanten kunt bereiken en je bedrijf kunt laten groeien.

Ontdek hoe je je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen

Laat je inspireren en ontdek hoe je succesvol kunt ondernemen.

Maak het verschil voor je bedrijf

Word onderdeel van HIER Achterhoek

Als ondernemer wil je altijd het beste voor je bedrijf, en bij HIER Achterhoek maken we het mogelijk. Door deel te nemen aan onze thema avonden en andere evenementen, krijg je de kans om je bedrijf te laten groeien en te ontwikkelen.

Spreekkamer beneden HIER Achterhoek

HIER Achterhoek