Vergaderen in Stijl in de Achterhoek bij HIER Achterhoek

Zaal HIER Achterhoek voor Workshops, vergaderingen en bijeenkomsten

Ontdek de perfecte locatie voor jouw vergadering

Ben jij op zoek naar een prachtige locatie waar je kunt vergaderen in stijl in de Achterhoek? Dan is HIER Achterhoek de perfecte plek voor jou! Wij bieden een unieke en rustige omgeving, waar jij je vergaderingen op een comfortabele manier kunt houden.

Een unieke en rustige omgeving in het hart van de Achterhoek

Geniet van de rust tijdens je vergadering

Onze locatie ligt in het hart van de prachtige Achterhoek, in het centrum van Zelhem, maar dichtbij natuur en rust. Hierdoor kun jij tijdens je vergaderingen volop genieten van de mooie omgeving en even tot rust komen. Bovendien is onze locatie goed bereikbaar vanuit de omgeving.

Onze succesgarantie voor jouw vergadering

Zaal HIER Achterhoek voor Workshops, vergaderingen en bijeenkomsten

Vergader in comfort en stijl met onze uitgeruste ruimtes

Met de nieuwste technologieën en comfortabele stoelen​​

Wij hebben diverse vergaderruimtes, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Onze vergaderruimtes zijn volledig uitgerust, met de nieuwste technologieën zoals een groot beeldscherm, whiteboard en comfortabele stoelen.

Een uitstekende service, speciaal voor jou

Van catering tot parkeren voor de deur

Bij HIER Achterhoek staan wij voor een uitstekende service. Wij doen er alles aan om jouw vergadering tot een groot succes te maken. Lokale horeca kan indien gewenst de catering  verzorgen.

Geniet van de prachtige omgeving tijdens en na je vergadering

Van wandelen in de natuur tot bezoeken van Zelhem

Naast vergaderen in stijl in de Achterhoek kun je bij ons ook genieten van de mooie omgeving. Van wandelen in de natuur tot een bezoek het centrum van Zelhem of één van de andere leuke dorpen in de Achterhoek, er is voor iedereen wat te beleven.

Spoorbaan Ruurlo Zelhem Doetinchem

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of reserveer nu.

HIER Achterhoek interieur closup tafel

Maak jouw vergadering onvergetelijk bij HIER Achterhoek

Een unieke en gezellige omgeving voor jou en je team

Met de gezelligheid van HIER Achterhoek maak je jouw vergadering niet alleen effectief, maar ook onvergetelijk. Onze unieke en gezellige omgeving biedt de perfecte achtergrond voor jou en je team om samen te werken en te ontspannen. Of je nu vergadert in onze vergaderruimtes of buiten in de prachtige omgeving, de gezelligheid van HIER Achterhoek zal ervoor zorgen dat jouw vergadering een groot succes wordt.

HIER Achterhoek